Schreiben Sie uns Ihre Meinung


Vielen Dank für Ihre Meinung.
Ihre Meinung wird nach der Überprüfung in Abschnitt Gästebewertungen eingestuft werden.

Gästemeinung


- 07.03.2017 -Od 20.2.2017 do 23.2.2017 smo preživeli čudovite 3. dni na Vašem kmečkem turizmu. Presenečeni smo bili na Vaši prijaznosti, domačnosti predvsem pa na urejenosti in izvirnosti apartmajev. Kaj tako dovršenega že dolgo nismo videli, pa čeprav kar precej potujemo. Ne smemo pa pozabiti pohvaliti tudi dobre domače kuhinje. Ob taki nastanitvi nam tudi vsakodnevna vožnja na Kope ni bila odveč. Hvala lepa in upamo, da še kdaj. Družini Lebar in Škalič

- 13.08.2014 -

Helena je z nasmehom poskrbela za veliko skupino gostov, ki so na izletu na Koroško hodili po stopinjah Samorastnikov. Klocovi nudlni so bili izvrstni! Helena, najlepša hvala! Se vidimo z naslednjo skupino!- 25.11.2013 -

Par minut vožnje iz Slovenj Gradca sem se, na priporočilo prijatelja, ustavil na kmetiji Rotovnik-Plesnik, kjer sem doživel presenečenje in si razširil kulinarično obzorje in prepričanje, kaj in kakšna je lahko dobra, domača hrana. Koroške specialitete iz popolnoma svežih in ekološko pridelanih sestavin z neprikritim ohranjanjem tradicije...tako pristno, tako nostalgično slovensko. Hvala Helena! :)- 19.08.2013 -

Med prijaznimi toplimi ljudmi na prečudoviti kmetiji in v prelepem okolju smo preživeli nepozabne tri dni!
Hvala gostiteljem za gostoljubje, prijaznost in odlično oskrbo.
Zagotovo se še vrnemo.
Brin, Urša, Blaž- 04.01.2013 -

Hello,My name is Christine Ragueneau and my sister ,Sylvie Lasjausnias came last summer in your nice farm. She had a lovely bedroom with balcony and she said that they had a nice time. She gave me the idea to come with my husband for our next holidays in june.So we would like to stay 5 nights in half board from 14 to 19/O6 (we can change our dates if it is not free)Thank you to answer me if it is possible for you.Best regards.
Christine Ragueneau/TROYES 10000 F- 16.02.2011 -

V času vikenda 13.2.2011 sem preživel s svojo ženo Mileno prečudovite urice,ki so se zavlekle v ves dan na Valentinovo 14.2.2011 na ekološki kmetiji Rotovnik-Plesnik.
Toliko prijaznosti in sproščenega kramljanja na kmetiji ,predobre in predvsem preveč prave ekološke koroške hrane ter dobre kapljice.
Prijatelji mi enostavno ne verjamejo, ko jim pripovedujem, kako je bilo.
Prečudovito.- 13.04.2010 -

Nas drugi druzinski obisk na turisticni kmetiji Rotovnik-Plesnik nam je potrdil, da kvaliteta, prijaznost in gostoljubnost v tej hisi niso nakljucje. Pri vas smo preziveli cudovite pocitnice, polne nepozabnih dozivetij in spoznanj novih "starih" kmeckih obicajev na Koroskem. Tudi za dezevne dni imate polno predlogov kako preziveti dan se lepse. Otroka, moz in jaz (celo nas pes) smo se pri Vas pocutili kot doma. Tudi vsi prijatelji, ki so nas pri Vas obiskali, so se zelo pohvalno izrazili o hrani in nastanitvi. Hvala za vse in veselimo se ponovnega srecanja z vami.

Renata Dürschmidt- 10.11.2009 -

Izjemna prijaznost, organiziranost in sposobnost mlade gospodinje. Smo prišli kot popotniki momo domačije in bili izjemno lepo sprejeti.

Hrana domača, okusna, vrhunska.

Čestitke za zgled odličnosti turizma na kmetiji.

Aleš Čerin- 16.08.2009 -

Na kmetiji Rotovnik - Plesnik sva preživela kar dva tedna.Odločila sva se namreč spoznati Koroško, za katero sva ugotovila, da je ne poznava prav nič. V dveh tednih sva obiskala marsikatero koroško lepoto in znamenitost tostran in onstran meje, predvsem pa sva se na kmetiji izjemno dobro počutila, saj naju je družina Rotovnik ves ča razvajala s svojo toplino,domačnostjo, prijaznostjo,manjkale pa seveda niso slastne kulinarične dobrote. Zaradi vsega naštetega so bile najine letošnje počitnice zares imenitne in prekrasne. Hvala torej Heleni, Mirotu, Mojci in Jožetu, tudi Henriku, da vsa se lahko pri njih odklopila na tako prijeten način. Želiva, da bi ohranili tudi v bodoče svojo domačnost in koroško gostoljubje.Upava pa, da bova na kmetijo, na Brione, kot se tudi reče, še kdaj prišla in da se bomo še kdaj videli.,

Seveda pa bova prijateljem svetovala kje se imajo lahko zares lepo. Še naprej vse dobro, Helena,Miro, Mojca,Jože in Henrik.

Tanja in Zlatan iz Ljubljane- 04.08.2009 -

Prikolesarila sva iz Areha, dokaj utrujena in doživela prijeten - topel sprejem gospodične na kmetiji Plesnik. Prespala sva v lepo urejeni sobi z kopalnico, ki mi je bila se posebno vseč. Postrezena sva bila s toplo večerjo in z zajtrkom z domačimi dobrotami. Le vreme nama je ponagajal, dež,dež... Družini Rotovnik-Plesnik se lepo zahvaljujeva za prijaznost in bova priporočala se prijateljem, znancem, da Vas obiščejo, če bodo na tem koncu prelepe Slovenije.

Lep pozdrav od Jerce in Igorja- 05.07.2009 -

Družina je uživala, še posebej naš Jurij, ki je poskušal specialitete Helene, kar v njeni kuhinji. Počutili smo se kot doma.
Zagotovo se bomo še vrnili.

Igor Novel z družino- 02.07.2009 -

Čeprav je bilo vreme bolj tko-tko in sva pri vas več ali manj samo jedla in spala, sva zelo uživala. Lepa okolica, prijazni gostitelji...mogoče sva malo pogrešala kakšne koroške specialitete, za katere pa bi najverjetneje morala izraziti željo. Naredila sva malo reklame za vaš konec, mogoče kdo zaide tudi k vam.

Lep pozdrav šefinji :-)), seveda pa tudi mami in očetu...pa Henriku tudi, saj nama je pripravil kar nekaj zabave

LP Miro in OlgaKontakt

Rotovnik Plesnik
Helena Rotovnik
Legen 134 a
2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu
Slowenien

tel.: +386 2 88 53 666
mob.: +386 41 893 252

info@rotovnik-plesnik.siO piškotkih